Week nummero 2
Door: Erienne Lourens
Blijf op de hoogte en volg Erienne
23 Juli 2008 | Suriname, Paramaribo
's Avonds ben ik met Mikhail op straat geweest. Niet zoveel gedaan maar was wel ontzettend gezellig.
Zaterdag:
Nadat ik uiteindelijk ben opgestaan ben ik met Mischira en Ivana naar de stad gegaan. Heb gaatjes laten schieten mensen!! Jaja, ze hebben me zover gekregen. Staat eigenlijk wel leuk al zeg ik het zelf. 's Middags hebben Mies en Ivana het haar van tante Tirzah geverfd. 's Avonds ben ik met Mies en Ivana naar Zsa Zsa Zsu geweest en het was zoals ze hier zeggen SPANG!! (leuk! :P)
Zondag:
UITGERUST!!! Eigenlijk niet zoveel gedaan.
Maandag: Eigenlijk kan ik me niet eens meer herinneren wat ik die dag gedaan heb. Behalve dat ik 's avonds naar tante Tirzah ben geweest.
Dinsdag:
Eigenlijk ook niet zo heel veel uitgespookt. Uitgeslapen, op de bank gehangen, opgeruimd. Gewoon een relaxed dagje.
Woensdag:
Dat is vandaag dus. Eigenlijk ook niet zoveel spannends. Tegen een uur of 1 zijn Mies en ik naar Noord bij Tante Danette gegaan. Die anderen zijn nu aan het kaarten en ik breng jullie even op de hoogte.
tot de volgende keer!
P.S. het lijkt alsof ik niet veel doe .. maar ik geniet wel intens dat ik weer in dit land ben!! Sranang, mi lobi joe!
25 Juli 2008 - 19:09
Diteke:
Dat is toch vakantie, dat je niet al te veel doet... ;) -
11 Augustus 2008 - 12:45
Marlies:
En nu lees ik dat je gaatjes hebt laten schieten, wou nog meenemen als stille hint maar toch maar niet gedaan.