Nog effetjes! - Reisverslag uit Leusden, Nederland van Erienne Lourens - WaarBenJij.nu Nog effetjes! - Reisverslag uit Leusden, Nederland van Erienne Lourens - WaarBenJij.nu

Nog effetjes!

Door: Erienne Lourens

Blijf op de hoogte en volg Erienne

16 Augustus 2009 | Nederland, Leusden

Lieve mensen!

Er is zoveel gebeurd sinds mijn vorige blog! In een week tijd heb ik namelijk alle losse eindjes van mijn scriptie aan elkaar geknoopt en hem ingeleverd. Op 30juni 2009 was het dan zover, mijn examengesprek. Ik had als examencommissie Pieter Keune, Paula dos Santos Assuncao en nog een extern iemand. Het gesprek ging op zich wel ok, al hadden ze soms wel lastige vragen. Maar over het algemeen waren ze wel enthousiast over het project. En na een uur kreeg ik het verlossende woord, ik was afgestudeerd!! Sjonge jonge, wat een last valt er op dat moment van je schouders. Heerlijk. Ik kan dat gevoel niet eens omschrijven. Op 3 juli 2009 heb ik mijn diploma in ontvangst genomen. Ben dus helemaal klaar!

Op 15 juli vierde ik alweer mijn 21ste verjaardag. Ja mensen, ik ben oud haha. Twee dagen later heb ik (weer) een ticket naar Suriname geboekt. Voorlopig ga ik eerst een tijdje bij Stefan en zijn ouders blijven. De bedoeling is dat ik er werk ga vinden om tijdelijk te doen. Mijn terugticket staat nu op eind mei, maar dat kan zomaar eerder worden. Ik zie wel hoe het loopt. Ik hoop in ieder geval dat ik mijn tijd nuttig kan gebruiken om iets goeds te doen daar.

Dus nu ben ik eigenlijk vooral bezig met vanalles regelen. Tv abbonnement is opgezegd en ben bezig met allerlei papieren te verzamelen. En vergeet dan niet het opruimen! Vandaag toevallig mijn Verklaring Omtrent Gedrag (dat ik mij netjes heb gedragen de afgelopen 21jaar en dat ik geen gevaar vorm haha) in de bus gehad.

Maar ik hoor jullie denken, "werkte ze niet bij de Super de Boer??". Ja dat klopt. Komende dinsdag 18 augustus werk ik alweer 5jaar bij de Super de Boer. Maar mijn tijd is gekomen. Op 16september is mijn laatste dag daar. De tijd is gekomen om verder te gaan. Heb een super tijd daar gehad, vele leuke momenten met mijn collega's. Vele zien komen en gaan. Maar we bleven een hechte groep. Dat ga ik wel echt missen, maar die vriendschapsbanden blijven wel, ondanks dat ik nu een andere weg op ga.

Dus over iets meer dan een maand is het zover, dan ga ik weer! En dan kunnen jullie mij weer hier volgen.

xx

• 16 Augustus 2009 - 08:42

Diteke:

Leuk dat je je blog weer up-to-date gaat houden! Uiteraard ga ik weer alles lezen. ;)

• 16 Augustus 2009 - 15:52

Andrea:

Nog maar 35 dgn:|....snel nog maar een date plannen voor met zijn 3en?? xx

• 16 Augustus 2009 - 17:49

Mandy:

Jeetje moeten we je alweer missen! Als je maar wel eind mei terug bent! Anders mis je Yara haar eerste verjaardag!!!

In elk geval wensen we je alvast veel plezier!