Dag 13 - Shoppen!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Erienne Lourens - WaarBenJij.nu Dag 13 - Shoppen!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Erienne Lourens - WaarBenJij.nu

Dag 13 - Shoppen!!

Door: Erienne Lourens

Blijf op de hoogte en volg Erienne

23 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam

Zo, alweer het laatste berichtje van mij vanaf het heerlijke eiland van Curacao!

Eerlijk gezegd heb ik vandaag alleen maar leuke dingen gedaan. Ik had mijn to do list al afgewerkt dus daar hoefde ik niks meer mee te doen.

Ik ben vroeg opgestaan want Thea en ik wilden vroeg naar de stad gaan. Na wat strubbelingen in de ochtend waren we er tegen half 9. Ik ben ook nog steeds snotverkouden dus dat gaat ook weer heerlijk. We hebben toen in Punda rondgelopen en vervolgens ook nog in Otrabanda. Heb in ieder geval 2 nieuwe jurkjes, een spijkerbroek en een shirtje. En ook heb ik de souveniers ingekocht. Tegen 12uur waren we klaar dus dat was nog niet eens zo heel laat. Daarna hebben we nog een aantal dingen gedaan en ook een paar lekkere dingen gekocht die ik weer mee ga nemen naar Suriname.

In de middag zijn Ito, Thea, Armin, Tamar, Talitha en ik weer naar Jan Thiel beach geweest. HEERLIJK! Talitha moest wel keihard huilen toen ze in het water ging. Het was haar eerste keer in de zee en dan was het ook nog eens koud. Dus dat was dubbel pech. Maar uiteindelijk toen ze eraan wende vond ze het heerlijk. Met Tamar en Armin hebben Thea en ik nog heerlijk gezwommen en gezeten op het vlot. Javier en Amorette kwamen nog even kijken en wat foto’s/videobeelden maken van de eerste keer dat hun jongste kind zich in het zeewater bevond. Uiteindelijk zijn Thea en ik met Talitha uit het water gegaan. Talitha moest namelijk eten. Nou die rijst wilde ze al helemaal niet, dus dan maar een potje. En bij Thea wilde ze niet eten, dus toen heb ik het maar gedaan. En toen wilde ze wel! Super! Na het zwemmen zijn we bij Thea thuis gegaan. Daar hebben Armin en Tamar gegeten en hebben we allemaal gebaad. Onder het genot van een softijsje van McDonalds zijn we naar huis gegaan.

In de avond wilde ik nog mijn tantes groeten. Dus Ito, Thea, Tamar en ik zijn op pad gegaan. Eerst bij tante Frasquita en oom Maur. Maar die zie ik in november toch wel weer als Charla afstudeert. Ik wilde ook bij tante Hildegard langs maar die was niet thuis. En Noemy nam haar telefoon ook niet op, dus jammer dan. Tante Hildegard had me gezegd toen ik haar was gaan groeten dat ze een keer langs zou komen. Nou ik zie het nog niet gebeuren dus dan is het jammer.

De rest van de avond heb ik vooral alle spullen uitgezocht die ik gekocht heb vandaag. Kaartjes eraf halen, koffer opnieuw inrichten, zulke dingen. Dus ben al aardig ver. Nu alleen nog de laatste dingetjes zoals toilettas enzo. En nu zijn Ito en ik bezig de laatste foto’s eraf te halen en al die dingen. Hij heeft toch nog een deel van mijn verloren foto’s kunnen terug vinden en de rest zal mijn vader doen in september.

Ik moet me morgen om half 12 melden op Hato. Dus ik denk dat we 11uur zo hier wel weg moeten. Dus ik ga proberen op tijd op te staan, om dan nog wat foto’s te uploaden op hyves. Dan is dat weer geheel up to date tot dit moment.

Tot dan!

Ayo!