Take-off
Door: Erienne Lourens
Blijf op de hoogte en volg Erienne
18 Februari 2009 | Suriname, Paramaribo
Gisteren had ik mijn eerste bespreking met Ada. Officieel voor de Reinwardt Academie. Eigenlijk zou het maar een uurtje duren, maar dat werd uiteindelijk 2uur!! Maar goed, we hebben wel goed besproken.
Natuurlijk op een gezellige manier, maar wel wat knopen doorhakken. Ik zat namelijk met die case studies. Omdat bijna alles alleen in het spaans en portugees beschikbaar is. Zoals Ada al terecht opgemerkt had; dat had ik vantevoren kunnen weten. Ware het niet dat Paula me gezegd had dat ze de informatie zou aanleveren, tja dan ga je ervan uit dat het wel goed komt toch? En pas daarna bleek het taalprobleem. Maar goed, ik heb nu een aantal opties die ik moet bekijken. Allereerst een organisatie in Mexico die Hugues de Varine me al had aangeraden. En ook de MAC, een soort van Museumvereniging voor het Caribisch gebied. Had er nog nooit van gehoord maar het is wel interessant.
Ook is er op 16april een terugkomdag. Kan hier natuurlijk niet bij zijn, maar ik moet wel weten of ik er ook wat voor moet doen.
Verder hebben we afgesproken dat ik in ieder geval voor en nadat ik naar Pikin Slee ga even een gesprekje met haar heb wat ik van plan ben te doen en wat ik achteraf gedaan heb. Dus volgens mij staan die afspraken nu goed.
Gisteren heb ik ook Kens gebeld. En wat hem betreft kon ik maandag met hem mee als hij weer naar Pikin Slee gaat. Dus deze dame gaat komende maandag voor het eerst! Kens gaat zelf op donderdag alweer terug, maar dat is voor mij een beetje kort. Dus ik weet nog niet precies wanneer ik terug ga. Want op zondag 1 maart is Chaim jarig en ik zou er wel graag bij willen zijn. Hangt een beetje af van wat ik in Pikin Slee van plan ben om te doen.
Vrijdag is ook de opening van de expositie Wakaman. Wat het precies is weet ik nog steeds niet, maar het is iets met kunst van kunstenaars uit verschillende landen. Maar het is wel goed voor mijn netwerk haha.
Dus eind volgende week kunnen jullie ook foto's verwachten. Want in Pikin Slee hebben ze tegenwoordig telefoon en internet verbinding. En ik heb gehoord dat er van 6-11 's avonds nu ook stroom is, dus dat komt goed met die fotocamera!
18 Februari 2009 - 12:25
Diteke:
Goed dat je komende week al naar Pikin Slee kunt! Al een beetje een idee wat je er wilt gaan doen? -
18 Februari 2009 - 15:55
Mandy:
Eindelijk naar pikkie stad!!!! En wat lees ik hebben ze toch stroom?? Zit je toch niet in de middel of nergens!!!!
Dikke kus mij -
19 Februari 2009 - 14:45
Carin :
Hoi Erienne!
Diana heeft je al toegevoegd? Met welke touropperator ik precies ga weet ik even niet, ben zn naam vergeten..! Zal het vrijdag goed onthouden! Het kost voor 2 nachten 100euro, valt mee toch.
Kunnen we niet naar het eiland! Wat jammer! Had er graag naar toe gewild enne via wie had je dat dagtripje gedaan dan?
Ga je vanavond ook naar Havana? Wij wel, lijkt me gezellig als je er ook bent!
Groetjes Carin