Day 8 - Icecream! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Erienne Lourens - WaarBenJij.nu Day 8 - Icecream! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Erienne Lourens - WaarBenJij.nu

Day 8 - Icecream!

Door: Erienne Lourens

Blijf op de hoogte en volg Erienne

18 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam

Zo, weer een kort verhaaltje van mij vandaag.

Ik ben wel op tijd opgestaan vandaag. Het duurde eventjes voordat de rest ook opgestaan was. Toen ben ik met oom Jorge op pad gegaan om langs de oude huizen te gaan waar mijn vader heeft gewoond en zijn oude school. We hebben al kletsend rondjes gereden. Hij heeft me ook laten zien waar de oude politiepost is in Riffort. Altijd leuk! Daarna zijn we richting Hato gereden om mijn terugreis te herbevestigen. Dus wij daar naartoe, konden het niet vinden. Nou uiteindelijk hebben we het wel gevonden. Dus ik naar binnen, herbevestigen. Is opeens die hele tijd veranderd!!!! Nu vertrek ik kwart voor 2 in plaats van kwart over 5. Echt niet eerlijk.

Na aankomst thuis heb ik een tijdje niks gedaan. Toen heb ik Javier gevraagd om me bij Kura Hulanda te zetten. Kom ik daar, vraag in de lobby waar het is, loop helemaal naar daar, en dan komt die man tot de slimme ingeving dat het inderdaad zo is dat het museum op zondag en maandag dicht is. Ja hallo, dus dan ben ik voor niks naar daar gegaan. Ook lekker. Wat dat betreft dus eigenlijk een verloren dag. Javier is me toen weer komen halen en we zijn naar de 2e locatie van de daycare gegaan. Daar gewacht omdat de bedjes bezorgd zouden worden en toen naar huis. Daar hebben we gegeten en later zijn we naar de supermarket gegaan. Is toch wel erg anders dan in Nederland, al kan ik niet precies plaatsen WAT nou anders is. Behalve het feit dat je boodschappen ingepakt en tot de auto gebracht worden. Ok weliswaar voor een kleinigheidje maar toch.

In de avond ben ik met Ito nog op stap geweest. Eerst nog ergens bij een kennis waar hij wat moest doen en toen naar 1 van mijn grote liefdes hier op Curacao. Jawel! Baskin 31 Robbins!!! Boii, ik stond daar voor al die ijsbakken en ik kon gewoonweg niet kiezen! Uiteindelijk heb ik wel een keuze weten te maken, maar het was zo moeilijk! Maar het ijs was overheerlijk!

Ayo!

• 19 Mei 2010 - 09:27

Lies:

En over welke supermarket hebben we het;)

• 20 Mei 2010 - 06:34

Manfred:

En welke smaak ijs heb je uiteindelijk gekozen??