Dag 11 - Chillen in Punda
Door: Erienne Lourens
Blijf op de hoogte en volg Erienne
20 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam
Eerst een reactie op de reacties van gisteren:
@ Marlies: nee dit zijn Antiliaanse florijnen. Je kan je oude guldens helaas niet hier inwisselen
@ Manfred: Nou de koers is ongeveer 2,25. Dus zeg ongeveer 2euro zoiets?
Ben vandaag bijna de gehele dag met Marianne op stap geweest. Ze kwam me tegen half 10 halen en toen zijn we eerst even bij haar thuis geweest. Mijn gunst wat heeft die vrouw een mooi huis. En een mooi uitzicht! Ze woont aan het Spaanse Water, pal aan het water. Ze heeft zelfs een klein privé strandje. Heerlijk lijkt me dat! Echt een groot, ruim maar toch comfortabel huis.
Vanaf haar huis zijn we nog even door de buurt gereden en toen richting Punda. De auto geparkeerd en toen een beetje gaan windowshopping. Zij heeft uiteindelijk nog 3 jurken gekocht en ik heb wat ideetjes opgedaan voor wat kadotjes. Na het vele windowshopping zijn we neergestreken op een terrasje op het Wilhelminaplein. Daar hebben we een heerlijke lunch gehad. Daarna zijn we naar het Avila Beach Hotel gegaan. Hier was ook het Octagon Museum. Dit is een klein huisje waar 2 zussen van Simon Bolivar hebben gewoond (die vrijheidsstrijder uit Venezuela) en waar hij ook een tijdje heeft gelogeerd. Het is gewoon een paar meubels erin gezet. Het was al dicht maar ik had het ook niet echt hoeven te zien eigenlijk. Bij Avila Beach hebben we aan het strand nog een drankje gedaan en lekker gekletst. Daarna heeft ze me thuis gezet.
De rest van de middag ben ik vooral bij Ito geweest die bezig was met mijn laptop. Hij heeft namelijk mijn bestanden overgezet van mijn harde schijf naar mijn externe harde schijf. Alleen toen waren mijn foto’s opeens pleite! Een deel heb ik een tijdje terug al gebrand, maar wat erna kwam dus niet. Maar Ito is fantastisch en heeft met behulp van een programma waarschijnlijk toch nog een deel kunnen terug halen. Ik weet morgen pas of het echt gelukt is maar ik hoop het echt!
Oja en ik heb nog funchi gegeten in de avond. Was op zich wel apart, maar het heeft inderdaad geen smaak zoals papa altijd al zei. Die pan bati was lekkerder…
Goed, ik ga nu slapen, want ik moet morgen weer vroeg op!
Ayo!