Surrogaat moeder
Door: Erienne Lourens
Blijf op de hoogte en volg Erienne
02 Mei 2009 | Suriname, Paramaribo
Dit is eigenlijk het alledaagse ritme van de week geweest. Behalve dat op dinsdag Stefan is langs geweest. Hij stond opeens om 10uur voor de deur en heeft bijna de hele dag bij ons doorgebracht. Hij heeft flink gespeeld met Yizhar en de nieuwe helicopter die hij van oom Amedeo heeft gehad voor zijn verjaardag.
Op maandag heb ik via skype een interview gedaan met iemand op Bonaire. Waar de technologie allemaal niet goed voor is! Was een heel leuk interview, heel aardige man. Denk dat ik maar moet gaan sparen om een keertje naar Bonaire te gaan. Woensdag had ik een afspraak met Ada bij Zus&Zo. Ook dat was een leuk gesprek, en ook nog de interviews doorgesproken met haar en Diana.
Natuurlijk ook hier meegekregen wat voor idioterie er is gebeurd op Koninginnedag in Apeldoorn. Wat een idioot zeg. Ik snap gewoonweg niet hoe iemand zoiets bewust kan doen.
Op vrijdag was het een vrije dag. Wrokoman Dey, oftewel dag van de Arbeid. Oom Roke had voor me geregeld dat ik bij Residence Inn kon zwemmen. Isabella was blijven slapen maar die is niet mee geweest. Ik wilde haar wel meenemen, maar we kregen ook eten van oom Roke en 5 mensen vond ik toch wat overdreven. Bovendien kan Isabella niet zwemmen en dat vond ik toch net iets teveel verantwoordelijkheid. Maar met Stefan, Hadassah en Yizhar heb ik een paar leuke uren gehad in Residence Inn.
Morgen gaat iedereen weg. Chaim gaat ergens logeren, Hadassah bij oma en Yizhar bij tante Rashida. Dus dan kan ik eindelijk bijkomen van het vroege opstaan. Ik ben wel van mening dat het moeder-zijn zwaar is. Dus bij deze, ja ik heb het toegegeven dus alle opmerkingen kunnen achterwege blijven. En ondanks dat zowel tante Rashida als oom Amedeo regelmatig komt kijken hoe het gaat of belt, en ik het toch wel goed schijn te doen want ik heb geen klachten gehoord en ze leven alle drie nog, ben ik blij dat tante Tirzah dinsdag weer terug komt!!!!
03 Mei 2009 - 15:57
Mama:
Nooit weg die ervaring. Kan je straks toepassen op je eigen kids. Want ik denk niet dat ik in de buurt zal zijn.