Nederland week 2
Door: Erienne Lourens
Blijf op de hoogte en volg Erienne
29 Mei 2012 | Nederland, Leusden
Waar was ik gebleven … bij maandag 21 mei. Eigenlijk was die dag niet zo heel spannend. Ik heb de dag doorgebracht bij mijn grootouders, lekker op het balkon gezeten. Dat is wel puur genieten hoor! Om kwart voor 5 ben ik naar de Jumbo gegaan omdat ik met Margareth had afgesproken. Ik had namelijk een boek voor naar meegebracht, dus dat ben ik even gaan afgeven. We hebben nog lekker gekletst, evenals met Marlies en Corry. Erg leuk om ze weer te zien.
Dinsdagochtend ben ik met mijn moeder mee boodschappen gaan doen. Nog steeds een ervaring, en ik vind het nog steeds leuk om op het OK knopje te drukken als ze gepind heeft. Some things never change. Ook ben ik, naast mijn grootouders, bij Mandy geweest. Mandy is namelijk afgelopen december bevallen van haar 2e kind, dus die moest ik wel even komen bewonderen! Natuurlijk had ik zowel voor Fynn als voor Yara een kadotje meegebracht. Uiteindelijk heb ik ook Fynn even vastgehouden, en dat geheel vrijwillig! Een lieve baby hoor! David en Denise waren ook nog even gekomen, dus we hebben flink foto’s gekeken en bijgekletst. Dat is toch ook wel fijn .. de reden dat ik hier ben is natuurlijk niet zo leuk .. maar het is wel fijn dat ik iedereen weer zie.
Op woensdag moest ik met opa en oma naar het UMC. Opa had namelijk zijn laatste controle bij de stralingsarts. Dus met de taxi op naar Utrecht. Op zich ging alles prima, de arts was zeer tevreden .. dus we konden snel weer terug naar Leusden. In de avond had ik met Annigje, Diteke en Mark afgesproken. Erg leuk om Mark nu eindelijk (na alle verhalen .. alleen maar positieve!) te ontmoeten. We hebben lekker een broodje gegeten bij de Subway op het station in Amersfoort en vervolgens zitten kletsen en kadotjes uitwisselen. Goh wat hou ik toch van Subway! En het was ontzettend leuk om Annigje en Diteke weer gezien te hebben.
Donderdag en vrijdag waren eigenlijk best saai. Niet veel noemenswaardig gebeurd behalve lekker met opa en oma op hun balkon te hebben gezeten met een boekje. Relax-mode is volledig aan op zo’n moment.
Zaterdag 26 mei luidde alweer het begin van mijn laatste week in. De tijd is zó snel gegaan. Natuurlijk is 3weken ook niet zo veel, maar het is wel echt snel. Ik heb eerst lekker uitgeslapen en vervolgens turkse pizza gegeten als lunch. In de middag moest ik tante Monique en mijn neefje Milton van het station ophalen die bij mijn opa en oma op bezoek zouden gaan. Het was erg gezellig waarna ik ’s avonds met Saskia, Leonie en Laura bij de Swartesteegh had afgesproken. Lekker wat gedronken en gekletst. Alleen jammer dat op een gegeven moment er een heleboel luidruchtige jongens bij kwamen .. toen was de lol er wel een beetje vanaf. Was wel lekker op tijd weer thuis, leuke avond!
Zondag lekker redelijk uitgeslapen, toen even naar opa en oma. Daarna met de familie gegeten. Toch alweer mijn laatste zondag. Time flies!! Vervolgens even lekker nog thuis kunnen chillen en daarna weer naar mijn grootouders. ’s Avonds kwam Mo, de overbuurman, nog even langs waarmee we nog even gezellig hebben zitten kletsen.
Nog maar een weekje en dan ga ik alweer naar huis .. tijd is snel gegaan.
Tan bung!
29 Mei 2012 - 07:24
La10:
:( -
29 Mei 2012 - 09:53
Mama:
je kan nog altijd langer blijven, of gewoon weer hier komen wonen. Keuze is niet zo heel erg moeilijk. Gewoon de voor's en tegen's naast elkaar leggen en dan zla je zien dat de weegschaal toch naar Ned. doorslaat. Uiteindelijk toch meer te halen hier. -
29 Mei 2012 - 19:03
Lindie:
Luister maar goed naar je moeder ;-) nee grapje, de keuze is aan jou maar op sommige momenten zoals deze is het toch fijn om thuis te zijn. Of in ieder geval mensen dicht in de buurt te hebben, en 10 uur vliegen is niet zo heel dicht bij.. Geniet nog van je laatste week! Gelukkig kun je toch een beetje genieten ondanks alles.
gr. Lindie -
29 Mei 2012 - 19:37
Manfred:
Jemog. Ben je eindelijk eens in Nederland, heb ik je nog niet gezien..... En dat te bedenken dat de kans groter is dat jij hier bent, dan dat ik in Suriname kom..
Groetjes Manfred en geniet nog maar even van het relaxte Nederlandse leven. Voordat je het weer weet zit je weer in de hectiek van Suriname. -
29 Mei 2012 - 19:40
Diteke :
Was leuk je weer eens gezien te hebben! En fijn dat je Mark hebt kunnen keuren. ;)