En alweer de laatste week....
Door: Erienne Lourens
Blijf op de hoogte en volg Erienne
07 Juni 2012 | Nederland, Leusden
Op maandag heb ik vrij weinig gedaan behalve bij mijn grootouders zijn. Op dinsdag heb ik boodschappen gedaan met mijn moeder. Toch leuk dat zoiets je hele ochtend kan vullen. De rest van de dag ben ik vooral bij mijn grootouders geweest. ’s Avonds had ik met Marlies afgesproken om te gaan zwemmen in de Octopus. Het was al meer dan 10jaar geleden dat ik hier ben geweest, dus het was wel weer hoog nodig. En toch was er weinig veranderd. We hebben wel nog even een patatje oorlog genomen ‘omdat het hoort’. En uiteraard van de glijbaan met al dat lachen, gieren, brullen wat daarbij komt kijken. Al met al een hele leuke avond, doen we volgend jaar opnieuw .. of over 10jaar!
Op woensdagochtend moest ik weer naar de huisarts voor controle. Daarna ben ik met Marlies naar Amersfoort gegaan om een beetje rond te kijken. Uiteindelijk niet gevonden waar ik voor kwam maar ja. Volgende keer beter. Jammer genoeg is het weer bagger zodat we niet naar buiten kunnen. Zelfs gewoon op het balkon zitten is te koud. Jammer jammer jammer.
Donderdags kwamen tante Maud en oom Ben even op bezoek. Het was ontzettend gezellig. Want ja, die mensen zijn ook al op leeftijd, en je weet maar nooit wanneer je ze weer ziet. In de avond had ik met Karin en haar ouders afgesproken. Het was ook daar gezellig met uiteraard de foto’s er weer bij.
En toen was het opeens vrijdag. Natuurlijk als een malle die koffer inpakken. Ik was al wel begonnen natuurlijk. Verder zoveel mogelijk bij mijn grootouders geweest. ’s Avonds nam mijn broer ons mee uit eten. Gelukkig bestaan er rolstoeltaxi’s waardoor opa en oma ook mee konden. Was ik erg blij mee. We zouden gaan eten bij Tapas Parador. Voor een ieder in de buurt van Leusden die nog niet is geweest .. een aanrader! Heerlijke kleine hapjes .. echt genieten. En zeker ook met de familie. Later was het helaas tijd om afscheid te nemen. Ging wel goed, al besef je natuurlijk wel wat er allemaal verder nog speelt. Eenmaal weer thuis de laatste dingen ingepakt en opgeruimd. Wat je al niet voor meuk kan verzamelen in 3weken tijd. Al met al wel een beetje laat gaan slapen maar goed .. dat halen we later wel weer een keertje in!
07 Juni 2012 - 13:00
Mama:
waar is je tan bung gebleven. En ik lees nergens dat je ook dingen niet hebt kunnen doen. Vrijwillig of expres niet. Maar goed het zij je vergeven.
Nu maar wachten op je verslagen van Fr. Guyana