De eerste week is voorbij
Blijf op de hoogte en volg Erienne
08 September 2012 | Nederland, Willemstad
Op woensdagochtend moesten we even verplicht mee naar Ito’s werk. Er was een crisis die hij per direct moest oplossen. Hetgeen hij ook heeft gedaan in een uurtje. Petje af!
Hierna heeft hij ons afgezet in de stad waar we ons eerst tegoed hebben gedaan aan een lekkere frappucino van Starbucks. Heerlijk! Vervolgens hebben we een korte ontmoeting gehad met Lianne, een meisje wat Chesron nog kent van taekwondo. We hebben even wat gedronken en zijn toen richting het Maritiem Museum gelopen.
Eenmaal bij het museum hebben we even erdoorheen gelopen en zijn toen snel weer richting de Handelskade gegaan voor de tour door het Schottegat. Het Schottegat is de haven van Curacao. Hier zijn we dus met een bootje doorheen gevaren terwijl we uitleg kregen. Erg interssant allemaal. En het is ook niet een plek waar je zo snel zal komen.
’s Avonds hebben we eigenlijk niks gedaan voor de verandering. Ook wel erg lekker.
Toen was het alweer donderdag. Ito heeft ons in de ochtend bij het Curacaosch Museum gezet. Toch aardig wat cultureels gedaan denk ik zo. Enige jammere was dat de hele benedenverdieping van het museum dicht was voor renovatie. Maar ja, er moet toch iets in de steigers staan toch Diteke?
Daarna zijn we even naar de begraafplaats om de hoek gelopen omdat mijn grootouders er liggen en ik er even naartoe wilde. Ito heeft ons vervolgens opgehaald en we zijn richting Hato gegaan. Jamiro kwam terug van zijn cursus in Panama, dus die hebben we opgehaald. Omdat we toch dichtbij waren hebben we gelijk de Grotten van Hato meegepakt. We konden gelijk aansluiten bij de rondleiding, die erg interessant was.
’s Avonds is Chesron met Ito meegegaan naar het ‘werk’. Het werk wat hij voor zichzelf doet. Ik ben met Thea naar de film gegaan ‘Hope Springs’ of weet ik veel hoe het heet, met Meryl Streep. Het was erg gezellig.
Vrijdag hebben we eigenlijk niet zoveel gedaan. We hebben in de ochtend lekker liggen chillen op Jan Thiel Beach. Van daar zijn we naar huis gekomen en ons klaar gemaakt om weer weg te gaan. We zijn eerst even bij de moeder van Thea gestopt. Hier hebben we gelijk eten gekregen. Sjonge jonge, wat kan zij lekker koken. Vervolgens heeft Thea ons afgezet bij de pontonbrug in Punda omdat we een afspraak hadden met Audy, de broer van de eerder genoemde Lianne. Was wel kort maar krachtig.
Oom Jorge en tante Yvette hebben ons toen opgehaald op Brionplein en we zijn vervolgens richting Javier gereden. Hier hebben we hem met vrouw en kinderen opgehaald. Ik heb heerlijk de hele weg met Tamar op schoot gezeten. Dat is echt mijn poppetje. En gelukkig voor mij is ze ook dol op mij haha. Was erg leuk.
Chesron is toen uit geweest met Lianne naar 1 of ander feest op Kokomo Beach. Ik had er geen zin in dus ik ben lekker thuis gebleven.
Het is weekend!!
08 September 2012 - 17:38
Mama:
Goh toch veel gedaan. Diana had ook een toer gedaan dor de stad , 'savonds en lopend. Schijnt ook erg leuk geweest te zijn. Misschen als ze het vaker doen ook iets voor jullie??
En waar zijn julie met de fam naar toe geweest??
Kanje neit een paar recepten krijgen van de moeder van Thea?? Ze had ook toen dingen voor Derryl gemaakt.
Volgens mij heb je een druk weekend , trouwens die hele vakantie is druk geweest en hebben jullie vakantie nodig als jullie weer terug in SUR zijn. -
10 September 2012 - 23:13
Diteke:
Hahaha, ja, uiteraard moet er altijd iets in de steigers staan!